Artikelomschrijving
De No1 is gemaakt van handgeplukte, biologisch gecultiveerde druiven afkomstig van rond de 25 jaar oude, koelere wijngaarden op 700m hoogte, in de heuvels van het zuidelijk deel van Vega del Rio Magro. Deze Cava wordt gemaakt van 100% Macabeo en volgens de traditionele methode, met 12 maanden rijping op fles. Vanwege het unieke karakter van de wijngaarden waar de druiven groeien en respect voor het karakter van de oogstjaren, heeft deze Cava in tegenstelling tot andere een jaargangvermelding op het etiket. Een frisfruitige, stijlvolle Cava met fijne mousse.
The No1 comes from hand-picked, organically cultivated grapes from around 25-year-old, cooler vineyards on an altitude of 700 metres in the hills of the southern part of Vega del Rio Magro. This Cava is made of 100% Macabeo and produced with the traditional method, with 12 month ripening on bottle. Due to the unique character of the vineyards where these grapes grow and the respect for the harvest years, this Cava has, unlike others, the vintage mentioned on the label. A fresh and fruity, classy Cava with a fine mousse.