Echtpaar Baptiste en Estelle namen als vijfde generatie dit familiedomein over in het hart van Viré-Clessé in 2004. Een groot deel van de wijngaarden zijn tussen de 80 en 100 jaar oud. Sinds 2006 werken zij gecertificeerd biologisch. De bodem is een combinatie van klei en kalk, wat in de wijnen de perfecte balans oplevert van molligheid en fraîcheur. Er wordt pas geoogst wanneer de druiven hun optimale rijpheid hebben bereikt. De wijnen ondergaan vervolgens langzame fermentatie met druifeigen gisten. Verpaille maakt zuivere wijnen in genereuze stijl, die hun afkomst niet verloochenen.
Husband and wife Baptiste and Estelle took over this family estate as fifth generation in the heart of the Viré-Clessé appellation in 2004. A big part of their vineyards are between 80 and 100 years old. They work certified organic since 2006. The soils are a combination of clay and limestone, which gives the wines a perfect balance of fattiness and freshness. Harvest occurs only when full maturation is achieved. This is followed by slow fermentation in the cellars with indigenous yeasts. Verpaille makes pure wines in generous style, true to the region.